Turbobezem Met Honda motor of elektromotor

turbobezem-sneeuwWendbaar en bestendig

KH gebruikt voor de turbobezems enkel de beste techniek die op dit ogenblik beschikbaar is. U kunt de machines die wij naar keuze met accu of benzinemotor aanbieden, in de landbouw, voor gemeentes en in de industrie, op maneges of in de bouwsector gebruiken. De turbobezems kunnen alle taken aan die in lastige plekken, zoals nauwe straten, smalle paden, hoeken, goten, kanaaltjes, op stalvloeren, parkings op kinderkopjes ontstaan kunnen.

De turbobezems van KH zijn onmiddellijk gebruiksklaar, gemakkelijk te transporteren – en veelzijdig. Of u nu stro, hooi of mest veegt, silage wilt aanvegen of hoeken wilt schoon maken waar u met de aanbouwveegmachine niet kunt komen: KH turbobezems zijn altijd de juiste keuze. De machines zijn voor een permanent gebruik ontworpen – want ze combineren een zachte loop met flexibiliteit en een hoge levensduur.

Turbobezem met benzinemotor - krachtig en met lange adem

tb902-Turbobezem hondaDe door benzinemotoren aangedreven turbobezems van KH bieden het grote voordeel dat ze altijd met het zelfde, krachtige vermogen werken. Voor de drie modellen TB 902 OHV, TB 902 OHC en TB 902 BS gebruiken we de rustig lopende motoren van Briggs & Statton of Honda, die gelijkertijd ook uitermate geluidsarm zijn.

Turbobezems met accuaandrijving - flexibel en zacht

tb902-Turbobezem-accuaandrijvingOnze zachte accu-modellen TB 902 E en TB 902 E Vario kunt u ook in zeer gevoelige bereiken zoals stallen of woongebieden gebruiken. De apparaten zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Met volle accus kunt u, naargelang het model, tot vier uur vegen. En het laadtoestel is natuurlijk inclusief.