Mestschuif / roosterreiniger 909 | 910

Voor gezondheid en hygiëne in de stal

spr910 mestschuifIn iedere koeienstal liggen mest, haren en achtergebleven voederresten op de roostervloer. Wanneer de dieren met hun klauwen in die vochtige overblijfselen en mesthopen staan, kunnen klauwproblemen (zoals bv. Mortellaro) makkelijker verspreid raken. Met deze 3 nieuwste modellen batterij aangedreven roosterreinigers van KH, zorgt u voor een zuivere stal en blijft het vee gezond.

Handig en effectief

De handige afmetingen van de KH roosterreinigers zorgt ervoor dat U in kleinere of hoekige stallen moeiteloos en snel de roosters kunt reinigen. Door de laag gehouden V-schuif en de constructie van het apparaat zelf kunt u heel dicht tegen uitsprongen (zoals een drinkbak) reinigen. Tegelijk zorgt de toch 90 cm werkbreedte ervoor dat deze roosterreiniger ook grotere oppervlakten in korte tijd de baas kan.

Eenvoudig en geurloos

Met deze geruisloze en geurloze (in tegenstelling tot een met benzinemotor uitgerust toestel) roosterreiniger wordt het reinigen van de roostervloer kinderspel.
Door middel van een sterke en onderhoudsvrije motor en 24 volt batterij zorgt u in weinig minuten voor een zuivere loopgang. De roostervloer wordt droger en stabieler. Hygiëne en zuiverheid zijn gewaarborgd, het koecomfort stijgt.